Aaro Ollikainen Senior Partneriksi Claroon   (Julkaistu: 03.01.2011)

Lehdistötiedote, julkaisuvapaa 3.1.2011 klo 9.00

Aaro Ollikainen Senior Partneriksi Claroon

VTT Aaro Ollikainen (40) on kutsuttu vuoden 2011 alusta Claro Leaders Oy:n viidenneksi pääosakkaaksi. Ollikainen on työskennellyt aikaisemmin konsulttina ja osakkaana SEK-yhtiöryhmään kuuluvassa Perfecto Oy:ssä sekä Talent Partners Oy:ssä.

”Claron menestysresepti vetosi minuun alusta lähtien. Sen kivijalka on johtamistyön yksinkertaistaminen monimutkaistuvassa maailmassa. Toinen lähtökohta on asiakkaiden pitkäjänteinen sparraaminen johtamisen perusasioiden kuntoon laittamisessa”, Ollikainen kertoo.

Claron toimitusjohtaja Mia-Riitta Kivinen on työskennellyt Ollikaisen kanssa aikaisemmassa työpaikassaan Talent Partnersissa. ”Aaro sopii tyyppinä mainiosti meidän clarolaisten joukkoon. Hänellä on hyvät asiakaskontaktit ja laaja-alaista osaamista. Erityisesti odotan Aaron nivovan projektijohtamisen osaksi tuotepalettiamme.”

Elokuussa 2010 perustettu Claro Leaders Oy keskittyy johtamisen ja johtoryhmätyön kehittämiseen. Claro suuntaa palvelunsa niille yrityksille ja organisaatioille, jotka haluavat rakentaa hyvästä johtamisesta todellisen kilpailuedun. Claron hallituksen puheenjohtajana toimii Martti Tyynismaa ja toimitusjohtajana Mia-Riitta Kivinen.

Lisätietoja:

Claro Leaders Oy, toimitusjohtaja Mia-Riitta Kivinen, puh. 040 832 8523, mia-riitta.kivinen@claro.fi ja Senior Partner Aaro Ollikainen, puh. 040 775 1134, aaro.ollikainen@claro.fi


« Takaisin
©2019 Claro - MMD Networks Oy